Algemene voorwaarden

Laatst geupdate: 30 april 2020


Door gebruik te maken van de online cursussen van Natuurfotografie.nl en Vogelfotografie.nl ga je akkoord met onze voorwaarden.

  • Je mag de binnen de cursus gebruikte materialen, teksten, foto's/afbeeldingen en vertoonde video's niet opnemen of op andere wijze opslaan tenzij je hiervoor schriftelijke toestemming hebt. Je account is persoongebonden en mag je niet delen met derden. De aangeboden informatie en bestanden mag je gebruiken om mee te oefenen. Je mag deze niet verspreiden, niet in de orginele en ook niet in een aangepaste vorm. Het copyright van de informatie en bestanden ligt bij de betreffende fotograaf en auteur.
  • De afbeeldingen, teksten en video's zoals gebruikt binnen de cursussen zijn copyright PiXFACTORY B.V. en meewerkende fotografen en auteurs en mogen niet zonder schriftelijke toestemming gebruikt, opgeslagen of vertoond worden aan derden.


Betalings- en leveringsvoorwaarden

  • De cursussen worden online aangeboden, er is dan ook geen sprake van praktijk lessen tenzij expliciet aangegeven in de cursus omschrijving. 
  • De cursus kan hierdoor in het eigen tempo en op het eigen moment worden gevolgd. 
  • Omdat niet iedereen in hetzelfde tempo studeert krijgen cursisten tot een jaar (365 dagen) na aanschaf toegang tot de cursus omgeving. Na het jaar zal de toegang automatisch gestopt worden.
  • Je account wordt geactiveerd na ontvangst van de betaling


Heb je vragen, klachten of opmerkingen?

Neem dan contact met ons op via [email protected]